Disclosure

Algemene informatie

De website “Tilburg Internationaal”, te vinden op het adres https://tilburginternational.nl/, biedt informatie en diensten met betrekking tot ondernemers in Tilburg en omgeving. Het doel van deze website is het informeren en ondersteunen van ondernemers die ge├»nteresseerd zijn in het verkennen van zakelijke mogelijkheden in de regio Tilburg.

Informatiebronnen

De inhoud van de website “Tilburg Internationaal” is zorgvuldig samengesteld uit verschillende bronnen, waaronder openbaar beschikbare informatie en bijdragen van geverifieerde partners en experts op het gebied van ondernemerschap en zakendoen in Tilburg. Het is belangrijk op te merken dat de informatie op deze website kan veranderen en mogelijk niet altijd volledig up-to-date is.

Onafhankelijkheid van de website

“Tilburg Internationaal” is een onafhankelijke website en heeft geen directe affiliatie met specifieke bedrijven, organisaties of externe partijen. De inhoud, meningen en beoordelingen op deze website zijn gebaseerd op de ervaringen en kennis van de auteurs. We streven naar objectiviteit en het verstrekken van betrouwbare informatie aan onze bezoekers.

Gebruik van de website

De website “Tilburg Internationaal” is bedoeld voor informatieve doeleinden en biedt geen garantie of verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid, volledigheid of geldigheid van de verstrekte informatie. Gebruikers dienen hun eigen onderzoek te doen en onafhankelijk advies in te winnen voordat ze beslissingen nemen op basis van de informatie die op deze website wordt verstrekt.

Aansprakelijkheid

Hoewel we ons inzetten voor het verstrekken van accurate en actuele informatie, kunnen we niet garanderen dat er geen fouten, omissies of onnauwkeurigheden op de website “Tilburg Internationaal” voorkomen. We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enig verlies, letsel of schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze website.

Externe links

De website “Tilburg Internationaal” kan links bevatten naar externe websites die buiten onze controle vallen. We hebben geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, privacybeleid, beveiliging of bruikbaarheid van deze externe websites. Het volgen van dergelijke links naar externe bronnen is op eigen risico van de gebruiker.

Het gebruik van de website “Tilburg Internationaal” impliceert akkoord en acceptatie van deze disclosure. Neem voor eventuele vragen of opmerkingen contact met ons op via de contactinformatie die beschikbaar is op de website.