Over ons

Welkom bij Tilburg Internationaal!

Bij Tilburg Internationaal zetten we ons in voor de internationale ondernemersgemeenschap in Tilburg en omgeving. Ons doel is om ondernemers te verbinden en te ondersteunen, zodat ze succesvol kunnen zijn in een internationale zakelijke omgeving.

Wat bieden wij?

Bij Tilburg Internationaal kunt u terecht voor een breed scala aan diensten en informatiebronnen.

  • We organiseren regelmatig evenementen en netwerkbijeenkomsten waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen.
  • Onze website biedt een platform waarop ondernemers hun bedrijven kunnen promoten en hun expertise kunnen delen.
  • Daarnaast voorzien we in relevante informatie en advies over internationaal ondernemen, zoals wet- en regelgeving, belastingen, marktonderzoek en meer.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met verschillende achtergronden en expertisegebieden. We hebben een passie voor het ondersteunen van ondernemers en het creëren van kansen voor internationale groei. Onze teamleden staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij uw internationale ondernemersavontuur.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. We staan altijd voor u klaar om u te helpen. Voel u vrij om ons te bereiken via het contactformulier op onze website of per e-mail. We horen graag van u!

Bij Tilburg Internationaal streven we ernaar om een welkom en inclusieve gemeenschap te creëren voor alle ondernemers in Tilburg en omgeving. We geloven in de kracht van diversiteit en samenwerking. Samen kunnen we groeien en succesvol zijn!